tisdag 13 april 2010

dagens

11 kommentarer:

anna of sweden sa...

Fining! ♡

Anonym sa...

Snyggt Klara! Vilken tonåring du blivit!
M

Charlene sa...

Du akta dig, att vara snygg OCH svensk i USA är farligt! Du kommer ha hela staten efter dig! :)

bettankax sa...

Å du e JÄTTEfin!:) Snyggt med det bruna bältet.

Klara sa...

Mamma.


M.
Tack!

Charlene.
Hahaha, vet inte om det är en bra eller dålig sak att ha hela staten efter mig! ;)

bettankax
Tack så mycket! :D

Nora sa...

Hej Klara!
En fråga: har ni skoluniform i amerikat? de har vi... de e vell så där men på helgerna tar det år för mig att välja kläder och jag har de alltid stressigt på morgonen så jag e ganska glad för de endå... Snygg Outfit förresten! Önskar att jag kunde köpa sådanna kläder här men till min storlek finns de bara prinsess (!) kläder!!! Härregud jag är 12!
Kram

Klara sa...

Nej, vi har ingen skoluniform. Det är jag glad för. Men alla klär sig typ likadant (förutom jag), så det är typ som att ha uniform, haha, nej men du förstår vad jag menar! ;)
Kram

ÅSA sa...

Hör du min busvissling??? :D

Klara sa...

Haha, ja :)

Nora sa...

Ok, jag tycker ibland att de suger att ha uniform men nu har jag vant mig så de tar år för mig att välja kläder på helgen ;-) hur klär dom sig i Amerikat? Doma flästa här är från Amerika (Indiska föräldrar) men så kan vell gissa ungefär hur dom klär sig där :) Men om dom klär sig som mina klasskamrater. Oh, boy. då klär du dig mkt snyggare! Älskar Kjojen ;)
Kramar ♥

Charlene sa...

Ojoj vänta tills din mamma ser det där svaret ;) Jag det kan ju vara både och, dom snygga är ju bra att ha efter sig men det blir jobbigt i längden! Jag har ju flyttat till Sverige nu och de håller FORTFARANDE på över facebook!