lördag 12 juni 2010

åååh!

Jag önskar att jag inte sa att jag
skulle lägga ut mitt betyg.

För jag är besviken på mitt betyg.

Jag pluggade hur länge som helst,
och fick .....

.... ett B!

Jag tycker att jag pluggade mer
än jag fick i betyg ...

5 kommentarer:

ÅSA sa...

Lilla vännen!!! Antar att man kan få liiiite bättre och det är ett A! Var nöjd med att du fick ett B, förstår inte hur ni kan läsa in så mycket, imponerad! Sträck på dej flicka! Kram från mostra din! <3

bettankax sa...

Har nu läst ikapp och jag blev jätteförtjust i den rutiga axelbandsklänningen(heter det så??)
Grattis till att du klarat av så många prov. Och jag tycker det är synd du är besviken på ditt betyg, men det blir man ju ibland:( Särskilt när man pluggat och lagt ner massor av tid så vill man såklart det ska synas i betyget, även om man själv vet vad man kan.
Jag vet inget om amerikanskt betygsystem, men ett "B" låter för mig inte alls så tokigt;)

anna of sweden sa...

B som i Bra och B som i Bäst! ♡

Jennan sa...

Om jag inte skulle veta hur det var att uppleva nåt sånt skulle jag bara säga "Men ett B var ju jättebra!"
Men eftersom jag också är van vid att få ganska bra betyg, skulle jag ha blivit exakt som du. Men tänk, B ÄR bra! Om det här provet inte gick så bra som du trodde, det spelar ingen roll! Du ska säkert försöka så att nästa går bättre, eller hur?

Klara sa...

ÅSA.
Det är ändå ganska jobbigt, för jag har pluggat jättemycket, och vissa som pluggade i två dagar fick bättre betyg än jag ... Jag vet att man inte ska jämföra, men det är svårt i ett sånt här sammanhang ... :)
Tack för uppmuntran, känns faktiskt lite bättre nu, haha.
Kramar <3

bettankax.
Haha, tack, ja det tror jag nog att det heter :) Ett B är ungefär som en fyra i Sverige, men jag vet inte om det används längre.. Det är mellan 80% till 89%.
Det är ganska svårt med finals, för det är så att man kan välja mellan 5 svar till varje fråga, och svaren låter nästan likadant, så det är lite klurigt när man inte är amerikan ...
Tack!

Mamma.
Tack ♡

Jennan.
Det som är jobbigt är att det drog ner mitt betyg så nu har jag ett B i hela betyget från historieklassen. Jag hade ett A förut ..
Tack för uppmuntran!
Kramar