måndag 12 september 2011

english på gymnasienivå


En äggfri kladdkaka jag bakade igår. Äggfri eftersom mamma inte tål ägg. Ingen höjdare.

Idag så åkte jag, tvillingen och några andra från skolan till ett
gymnasie i Lund för att läsa engelska på gymnasienivå.

Jag ska inte säga att det var kul, men det är ju bra för mig att det är lite
högre nivå än vad det är på mina vanliga engelskalektioner.

Det ända problemet är att när min vanliga engelskalärare frågade om jag
och tvillingen ville läsa gymnasieengelska så sa hon inget om att det var två
timmar efter skolan ...

Så vi åker från Lund klockan halv sex varannan måndag.

Pust.

7 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Oj, lite orättvist efter skoltid! Jag skulle nog tro att även gymnasie-engelska är alldeles för enkel för dej. Men du får väl härda ut. Vad ska dom göra med dej i gymnasiet tro. Det kanske blir universitetet :)

bettankax sa...

Fy va drygt...långa dagar borde vara förbjudna. För ALLA!;)

Klara sa...

Steel City Anna.
;D

bettankax.
Håller absolut med!

Ulrika sa...

Får du dina gymnasiebetyg nu då? Och slipper läsa engelska när du väl börjar gymnasiet? Då kanske det kan vara värt lite längre dagar nu?

Klara sa...

Ja, jag håller på att ta nationella prov på engelskan nu, så det blir mitt slutbetyg tror jag. Men jag har ändå vanlig mattelektion under skoltid.
Och ja, det är väl det. ;)

Västmanländskan sa...

Men då får ni väl ändå håltimme när de andra har engelska. Även om det så klart inte gör de långa dagarna mindre jobbiga.

Erika sa...

Ett äggfritt kaktips: http://appelskrutt.xnk.nu/2010/11/choklad-och-apelsinmuffins-utan.html

Du kan antingen baka dem som muffins, blir 12 i muffinsplåt, eller som kaka. Jag har testat i fyrkanting form, 8", och då fick de vara inne 25-30 minuter eller så. Tills en provsticka kommer ut torr eller med ett par smulor. De blev nästan lite brownieliknande som kaka och innehåller varken ägg eller mjölkprodukter.

Vill du inte ha apelsinsmaken går det fint att utesluta apelsinskalet och byta ut saften mot kaffe/espresso istället så blir det mer en mockaton. Enkelt och gott, en bra kombo. :)