onsdag 4 maj 2011

yrsel

Idag när jag vaknade så kände jag mig extra glad.

Jag hade nämligen inte vaknat någonting på hela natten.

Men när jag reste mig för att gå upp, så blev jag jätteyr.

Jag låg kvar i sängen i en timme, men sedan hjälpte
mamma och mormor mig upp.

Det var väldigt obehagligt, men nu har det gått över.
Är det någon som vet vad det kan bero på?


Lånad bild.

4 kommentarer:

bettankax sa...

Usch och fy för yrsel:( Håller med dig. Det känns mycket obehagligt. Det första jag tänker på är att du kanske reste dig upp för snabbt? Och då "hann ditt blodtryck inte med". Oftast är det inget farligt, bara jätteobehagligt. Låter klokt du tog det lugnt en stund. Och om jag förstår rätt så känns det som vanligt nu?
Sen kan ju unga människor också påverkas av förändringar och stress. Även om det är kul sådana. Tänker på "flytten", mycket plugg osv. Har man då sovit gott och djupt och så vipselivips skuttar man ur sängen...och så snurrar det. Hoppas hoppas du mår bra nu:)

Klara sa...

Jag brukar få sådan yrsel som man kan få när man reser sig för snabbt, men den här yrseln höll i sig i en timme ungefär, och jag blev yr när jag lyfte huvudet bara en liten bit.
Men jag tror också att det kan bero på stress och så.
Tack för att du bryr dig :)

ÅSA sa...

Usch då...drack du ordentligt efter träningen igår? Ibland är det blodtrycket som inte riktigt hänger med när man är i din ålder och skjuter iväg på längden! Hoppas du mår bättre...jätte fina bilder :) Kram!

Klara sa...

Jag tror att jag gjorde det, men kanske inte tillräckligt. Jag kände mig faktiskt längre när jag väl kom upp från sängen (även om man inte kan växa så mycket på en natt), för jag sa att mamma såg kort ut, och hon tyckte att jag såg lång ut, så vi mätte mig, och jag var 167 cm ;))
Kramar